Carregando...

0%

Canlı futbol izlemek için 4 uygulamayı keşfedin

Futebol ao vivo

Canlı futbol izlemek, dünya çapında binlerce insanın sahip olduğu bir tutkudur. Bu sayede tuttuğunuz takımların maçlarını takip etmenize yardımcı olan iyi geliştirilmiş uygulamaların olması ilginçtir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek olduğunu ve ne tüketeceğinize dair bir fikriniz olmadan bu pazarla karşı karşıya kalmanın düşündüğünüzden çok daha yaygın olduğunu biliyoruz. Birden fazla akışa abone olmak, az harcamak isteyenler için bir seçenek değil.

Bu yüzden size en uygun canlı futbol izleme uygulamalarını seçmenize yardımcı olacağız.Makaleyi sonuna kadar okuyun ve bahsedilen uygulamaların her birinin keyfini çıkarın. Haydi!

Şuna da bakın:Bradesco’nun Avantajları Like!

Canlı futbol izlemek için 4 uygulama

Uygulamalar zaten gerçeğimizin bir parçası ve bu teknolojiden kaçmamak gerekiyor. Sonuçta bu uygulamalar, kullanıcılarının daha kolay bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak amacıyla geliştirilmektedir. Yani bu teknolojiden kaçmak konfordan kaçmaktır.

Bu listede teknolojik alternatiflerden bahsedeceğiz.futbol izlersin Canlı. Önerdiğimiz uygulamalardabağlantılarile ilgiliindirmek, korkmayın çünkü doğrudan cep telefonunuzun işletim sisteminin uygulama mağazasından indireceksiniz.

Globoplay

AküreBrezilya’nın ana televizyon kanalıdır. Böylece, istasyonun içeriği ve birçok üründe kullandığı kalite ile ciddi bir taahhütte bulunduğunu şimdiden söyleyebiliriz. İstasyon, pembe diziler, filmler, realite şovları ve özellikle futbol için öne çıkıyor.

Ben vedünya oyunuGlobo’nun içeriği hakkında tutkulu olanlar için dijital araçtır. ONLARakış platformu isteğe bağlı bir içerik kataloğu aracılığıyla içeriği izlemenize izin veren geleneksel bir model üzerinde çalışır. Yani, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izleyebilirsiniz.

Futebol ao vivo
Üreme: Globoplay

Ancak, Globo’nun programlamasını Globoplay aracılığıyla ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Dolayısıyla maçlar Globo üzerinden aktarılırken cep telefonunuzdan canlı futbol maçlarını izlemek için harika bir araca sahip olacaksınız,akıllı televizyonya da ne istersen.
Canlı futbol izleme alternatifini beğendiyseniz, cep telefonunuza indirme fırsatını değerlendirin. Telefonunuz Android ise,buraya tıklayın ve Google Play Store’dan indirin. Ancak iPhone kullanıyorsanız,buraya tıklayın ve App Store’dan indirin.

Prömiyer

ONLARPrömiyerGloboplay uygulaması ile birlikte gelen alternatiflerden biridir. Bu nedenle, süreçindirmekaynısı. Bununla birlikte, Premiere aracılığıyla spor içeren her şeye daha derin erişime sahip olacağınız için ilginç avantajlar bulacaksınız.

Futebol ao vivo
Üreme: Premiere

Premiere içeriğine erişebilmeniz için belirli bir aboneliğe sahip olmanız gerektiğini zaten belirtiyorum. Ancak, büyük bir spor hayranıysanız, ödemeye değer bir meblağ olabilir.

Şuna da bakın:São Paulo Futebol Clube Gold Card: 5 avantaj + hakkında her şey

Star+

Ayıldız+çok övgüyü hak eden bir akış platformudur. Sadece şirketin sporla ilgili konumu nedeniyle değil, aynı zamanda isteğe bağlı içerik kataloğunda bulunan içerik nedeniyle. Ne de olsa, yalnızca akış platformunda bulunan harika dizilerimiz ve filmlerimiz var.

Ancak bu makalenin odak noktası, canlı futbol izlemeniz için size platformlar önermek. Bu şekilde, bu platformda harika kalitede ve olağanüstü anlatımla futbol izleyebileceğinizi ve canlı futbol izleme deneyiminizi daha da geliştirebileceğinizi bilin.

Futebol ao vivo
Üreme: Starplus

Canlı futbolun yanı sıra eğlenmek için başka sporlar da bulabilirsiniz. Star+ aşağıdakileri içeren etkinlikler sunar:futbol gibi sporlar, basketbol (NBA) ve Amerikan futbolu (NFL). Bu nedenle sizleri oldukça eğlendirecek bir platformdur.

Canlı futbol izlemek için bu alternatifi beğendiyseniz, mobil cihazınıza indirme fırsatını değerlendirin. Bir iPhone kullanıcısıysanız,buraya tıklayın App Store’dan Star+’ı indirmek için. Ancak Android kullanıyorsanız,buraya tıklayın ve Google Play Store’dan indirin.

Youtube

İnanıyorum ki birçok kişi,Youtubecanlı futbol izlemek için uygulamalar listesinde. Ancak gerçek şu ki, bu platform heyecan verici içeriklerle dolu ve bu platformda var olan spor içeriği vurgulanmayı hak ediyor.

Futebol ao vivo
Üreme: Youtube

İlk olarak, bazı YouTube kanalları aracılığıyla en iyi anların tekrarlarını da izleyebilirsiniz. Ancak çok az kişinin bildiği şey, video devi üzerinden canlı futbol maçlarının resmi yayınlarının da olduğu.

Bir örnek, oyunları izleyebileceğinizdir.Paulista şampiyonası YouTube aracılığıyla yalnızca platformun resmi kanalına erişerek. Ancak Serie B takımları da dahil olmak üzere diğer etkinliklerin maçlarını da izleyebilirsiniz, bu yüzden platformu daha derinlemesine keşfetmenizi tavsiye ederim.
Şuna da bakın:3 adımda BRB Flamengo kartına nasıl başvuracağınızı öğrenin